Kontorstol som kan henges opp muliggjør rengjøring

Mange mennesker lever overfylt og tror at rengjøring tar for lenge, mye fordi det er så mange ting i veien. Du har gulv og tabeller fulle av ting som også kan settes opp på forskjellige måter. Sammenlign med hotellrom og kontorer med kontorstol som kan henges opp, blant annet for å lette rengjøring og spare plass. Med benker som arbeidsbenker kan man lett jobbe med det man skal jobbe med, uten å tenke på at rengjøring blir problematisk etterpå. Dette er, som allerede nevnt, alt suspendert eller montert. De fleste arbeidsbenker er også laget på en slik måte at det er en stor plass under den faktiske arbeidsflaten, slik at du lett kan få tilgang til støvsuger eller hva du trenger. Visste du forresten at mange bruker bare den nedre halvdelen av huset deres, det vil si gulvet opp til 1-1,5 meter, da er det for det meste luft.

Bruk tak- og vegglamper i stedet for gulv- og bordlamper. Kanskje du kan ha en lampe fast i en hylle i stedet for å stå med en stor fot på bordet? En bordlampe tar opp verdifull bordplass.
Mindre hyller kan henge på veggen i stedet for å stå på gulvet.

Noen papir- og søppelkurver kan komme opp fra gulvet dersom de i stedet suspenderes fra innsiden av dørene eller under bordet.