Komfortabel massasje med massasjeolje

Å bruke en fantastisk duftende massasjeolje forbedrer opplevelsen når du får en massasje. Det er selvfølgelig mulig å bruke parfymefri babyolje eller til og med olivenolje, men jeg synes det er litt ekstra luksuriøst å ha en spesiell olje når jeg masserer kona.

Det er også en flott julegave eller gave til min kone når jeg ikke kan tenke meg noe annet. Noen ganger kjøper jeg en flaske på Body Shop, hvor de har mange forskjellige dufter. Men noen ganger handler jeg fra en online sexbutikk hvor de har spesielle mer sexy dufter og smaker.

Noen massasjeoljer har også en varmeforsterkende effekt, som er bra både for stive muskler og når du utfører en mer intim massasje.

Min kone smører seg vanligvis i massasjeoljen etter at hun har dusjet, og så blir hele kroppen silkemyk og duftende. Da bruker hun mest tradisjonelle dufter, å lukte sjokolade over hele kroppen hennes ville nok vært litt rart.

Jeg har nå bestilt et komplett massasjesett fra en nettbutikk, som inkluderer massasjeoljer, massasjeboller og magiske duftlys. Jeg ga kona et gavekort for en hel kveld med massasje, god mat og god vin. Og selvfølgelig mange lys. Barna vil være sammen med bestemor og bestefar, så vi skal bare kose, og jeg skal ta vare på henne.

En slik gave er bedre enn en dings, og jeg vet at min kone setter pris på innsatsen min. Og hva gjør du ikke for å få henne til å føle seg ekstra elsket og forstå at hun er det viktigste i livet mitt.

Comments are closed.